Leveringsvoorwaarden

Bezorging

Te allen tijde proberen wij te voldoen aan de levertijd welke op website staat aangegeven. Indien er vertraging optreedt vanaf onze kant, zullen we u per mail op de hoogte brengen. Helaas hebben wij eventuele vertraging veroorzaakt door postorder bedrijven niet in de hand, wij vragen hiervoor dan ook uw begrip.

Uitzondering op deze regel zijn de grafmonumenten, deze zullen niet bezorgd worden maar geplaatst. U ontvangt per mail van ons een kennisgeving als het monument geplaatst is.

Retourneren

Wanneer u een bij ons gekochte artikel wilt retourneren verzoeken we u vriendelijk eerst contact met ons op te nemen. U hebt een wettelijke bedenktijd van 14 dagen, wanneer u hier gebruik van wilt maken verzoeken wij u ons te berichten. Wanneer u het product wilt retourneren dan is dat mogelijk, de verzendkosten van het retourneren zijn echter wel voor uw rekening.

Wij vragen u de factuur(pakbon) bij uw retourzending toe te voegen, zodat wij uw retourzending in behandeling en ontvangst kunnen nemen.

Uitzondering op deze regel zijn grafmonumenten, daar het hier om maatwerk gaat is het niet mogelijk deze te retourneren.

Retouradres:

Doetichemsestraat 6,

3241 AA Middelharnis

Wanneer we uw retourzending hebben ontvangen, zullen wij u via e-mail berichten. Binnen 30 dagen zullen wij vervolgens het aankoopbedrag op uw bankrekening terugstorten.